MAROKKO – SURF´S UP

SPONSET TUR

Hei fra Marokko!

Her kommer et lite avbrekk fra adventsmas og kulde. Luca og jeg er i Tagazhout, Marokko. Luca og team Norge har surfet konkurranse i dag og i går, mot svensker, dansker og marokkanere. Konkurransen og hele turen er arrangert og sponset av Marokkoeksperten og det fantastiske stedet vi bor på, Sol House Tagahzout Bay. Jeg skal vise dere mer fra stedet vi bor på senere. Først litt surf´s up. Og forresten, dromedarer! HVOR kule er ikke de når de kommer vandrende på rekke og rad langs stranda eller veien!

Luca kom på fjerdeplass! Han hadde litt uflaks med bølgene i finalen, og ble slått av tre marokkanere. De kjenner vell bølgene bedre. Babes´a, Solmøy og Marie kom på andre og fjerde! Knall innsats av hele gjengen.

…og dette… avsluttes dagen med, hver dag. Ahhh. De to første dagene har stort sett blitt fylt med surfekonkurransen. Jeg fikk tatt en times løpetur på stranda i dag, etterfulgt av litt yoga på verandaen. I morgen er siste dag. Fridag, så da skal dagen nyyytes.

Hei så lenge! Kommer tilbake med mere updates og herlige bilder fra Marokkolife, før det braker løs med julegodt-oppskrifter 😉 Blir alltids nok julemas uansett, så kan vell ikke skade å utsette det bittelitt til?

Salam aleikum

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *