MY KIND OF TACO

Ooog da var vel fredagstacoen tilbake også, nå som høsten og hverdagen er kommet snikende? Taco er enkelt, godt og kan absolutt være sunt! Alle liker tacoen sin på litt forskjellige måter, og dette er my kind of taco, og hvorfor.

MY KIND OF TACO

Kjøttdeig
Krydder: spiskummen, paprikapulver, hvitløkspulver, chilipulver, salt og pepper
Salatmix med rucola
Guacamole
Salsa
Paprika
Revet ost
Jalapeño
Mais

That´s is.

  • Jeg velger vanlig kjøttdeig, helst økologisk, i stedet for karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig. Det er billigere, mer fett, mer næring og smaker bedre! Også steker i masse smør for ekstra god smak og saftighet.
  • Krydder; her blander vi som regel selv sammen enkeltkrydder i stedet for en ferdigpakke. Det blir jo så og si det samme krydderet, men vi slipper tilsatt druesukker, stivelse, fiber og antiklumpemiddel.
  • Noe grønt.. liker da best rucola eller en salatmix med rucola i
  • Av grønnsaker liker jeg best å ha i paprika, og evt. noen cherrytomater. (Mais er ikke et must, men av og til frister det).
  • Salsa. Lager helst egen, oppskrift finner du HER. Evt. SantaMaria om jeg ikke orker.
  • Litt revet hvitost er så klart digg, men jeg har i mange år spist uten pga. melkeintoleranse. Da droppet jeg ost og rømme, og brukte heller ekstra guacamole. Nå går det fint med litt ost weeee!
  • Guacamole.. er viktig! Hjemmelaget. Oppskrift HER. 
  • Jalapeño.. cause I like it spicy
  • Lefser eller skjell hører til sjeldenhetene, på grunn av ikke akkurat det beste næringsinnholdet i de, og har i grunn heller ikke behov for det. Luca bruker lomper fra Bauer.

Sånn spiser jeg altså tacoen når jeg vil ha den sunnest mulig, for å føle meg aller best! Og ja, vi skal ha taco i kveld 😉

Hva med deg, noe du MÅ ha i tacoen for at fredagen skal bli komplett? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *