MONDAY MORNING POWER

IMG_0046IMG_0057mat IMG_0063IMG_0064

Hadde ikke mye tid til overs i dag, men rakk en halvtimes bakke-/trappeintervall i St.hanshaugen parken, og i en trapp like ved.. bare for å få hjertepumpa til å gå litt før jeg skulle stå inne på jobb resten av dagen. Bruker en app som heter Wahoo Fitness. Jeg kobler pulsbeltet til appen på iPhone, via bluetooth. Slik ser jeg tid, kilometer, gjennomsnittlig puls, makspuls, kalorier osv. En kan stille inn for løping, tredemølle, sykkel ute og inne. Sweet.. så slipper jeg pulsklokka i tillegg. Har jo uansett med meg iPhone for musikk 🙂


Did not have much time today, but managed a half hour hill/stair interval in the park, just to get the  heart pumping before work. I use an app called Wahoo Fitness, where I can connect the transmitter to the iPhone via bluetooth. Then I can see the time, kilometers, average heart rate, maximum heart rate, calories, etc. You can set for running, treadmill, bike inside and outside. Sweet .. so I do not have to use the pulse clock as well. I bring my iPhone with me for music anyways 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *