
Jeg eeeelsker sjokolade!! Til og med til frokost! 🙂
OPPSKRIFT PÅ CHIAPUDDING
Kokosmelk – ca. 2 dl
Chiafrø – et par spiseskjeer
Søtning – stevia, honning e.l.
Bland i en skål. Tilsett den smaken du måtte ønske.
Jeg brukte bringebær i den ene, og kakaopulver (rå eller bakekakao) i den andre.
La stå en stund i kjøleskapet, gjerne over natten, da har du frokosten klar til neste morgen!
Toppes med nøtter, frukt og bær.
Du kan også blande i litt havregryn i kokosmelka.
I loooove chocolate! Even for breakfast!
RECIPE FOR CHIAPUDDING
Coconut milk – about 2 dl
Chia seeds – a few tablespoons
Sweeteners – stevia, honey etc.
Mix in a bowl. Add the flavor you want.
I used raspberries in one, and cocoa powder (raw or baking cocoa) in the other.
Put it in the fridge for a while, preferably overnight, then you have breakfast ready the next morning!
Topped with nuts, fruits and berries.
You can also mix in some oatmeal in the coconut milk.
[…] chiapudding-tips HER og […]