CHIAPUDDING

chia sjokolade

Jeg eeeelsker sjokolade!! Til og med til frokost! 🙂

OPPSKRIFT PÅ CHIAPUDDING 

Kokosmelk – ca. 2 dl

Chiafrø – et par spiseskjeer

Søtning – stevia, honning e.l.

Bland i en skål. Tilsett den smaken du måtte ønske.

Jeg brukte bringebær i den ene, og kakaopulver (rå eller bakekakao) i den andre.

La stå en stund i kjøleskapet, gjerne over natten, da har du frokosten klar til neste morgen!

Toppes med nøtter, frukt og bær.

Du kan også blande i litt havregryn i kokosmelka.


I loooove chocolate! Even for breakfast! 

RECIPE FOR CHIAPUDDING

Coconut milk – about 2 dl

Chia seeds – a few tablespoons

Sweeteners – stevia, honey etc.

Mix in a bowl. Add the flavor you want.

I used raspberries in one, and cocoa powder (raw or baking cocoa) in the other.

Put it in the fridge for a while, preferably overnight, then you have breakfast ready the next morning!

Topped with nuts, fruits and berries.

You can also mix in some oatmeal in the coconut milk. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *