EKSAMENSUKE i SPANIA / EXAM WEEK IN SPAIN

IMG_0299

Hola fra Spania. Ernæringsterapiklassen er på avsluttende eksamensuke i Spania. Vi har nå gått to år sammen, og lært så utrolig mye interessant, takket være veldig flinke lærere og forelesere. På fredag skal vi har vi eksamen. Jeg tror aldri jeg har hatt en så fin eksamenstid. De siste dagene har vi hatt noen timer undervisning, og ellers blitt skjemt bort med sol, god mat og vin.

IMG_0280IMG_0116Akinon8Akinon7Akinon6Akinon5Akinon4Akinon3Akinon2Akinon1IMG_0024

IMG_0302

Hola from Spain . The nutrition class are in Spain for the final exam week. We have been two years together, and learned so much interesting, thanks to very good teachers and lecturers . On Friday we have exam. I think I’ve never had such a nice examination. This last days we had a few hours lesson, and otherwise been spoiled with sunshine, good food and wine. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *