KYLLINGGRYTE OG BRETTMALING / CHICKEN CASSEROLE AND BOARD PAINTING

For english, scroll down 

Vi jobber på stranda hele dagen, og da er det supert at Luca er så glad i å lage god mat som vi kan spise der! Her hadde han lagd en lettvint og god kyllinggryte.

Vi malte også et nytt surfebrett som Luca kan bruke i konkurransen neste helg.

OPPSKRIFT – KYLLINGGRYTE

  • Løk
  • Hvitløk
  • Ingefær
  • Kokosmelk
  • Olje
  • Hel kylling
  • Piri piri / chili
  • Karri
  • Havsalt
  • Pepper
  • Brokkoli
  • Squash
  1. Stek løk, hvitløk, ingefær og chili i en gryte med olje
  2. Ha i kokosmelk (og evt. litt vann), hel kylling (delt opp i biter) og krydder
  3. Kok i ca. 40 min til kyllingen er gjennomkokt og mør
  4. Ha i Brokkoli og squash de siste 5-10 minuttene og la det også småkoke

Kan spises som det er, eller med litt quinoa eller villris som tilbehør.

IMG_0005 copyIMG_0016 copyIMG_0023 copyIMG_0024 copyIMG_0027 copy

English 

We are working on the beach all day, so it`s super that Luca is so glad to make good food that we can bring! Here he made an easy and good chicken casserole.

We also painted a new surfboard for Luca, that he can use in the competition next weekend.

RECIPE – CHICKEN CASSEROLE

  • Onions
  • Garlic
  • Ginger
  • Coconut milk
  • Oil
  • Whole chicken
  • Piri piri / chili
  • Curry
  • Sea salt
  • Pepper
  • Broccoli
  • Squash
  1. Fry onions, garlic, ginger and chili in a pan with oil
  2. Add coconut milk (and maybe a little water), whole chicken (divided into pieces) and spices
  3. Boil for about 40 min until chicken is cooked and tender
  4. Add broccoli and squash the last 5-10 minutes and let it simmer also.

Can be eaten as it is, or with some quinoa or wild rice on the side.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *