STUDIETUR I NEW YORK / BUSINESS TRIP IN NEW YORK

For english, scroll down. 

Jeg tok med meg mamma og Maren nr. 2 til New York på en ukes studietur. Målet for turen var å hente inspirasjon og kunnskap til nye matprosjekter på gården. Hovedfokuset var å lære mer om kombuchaproduksjon (fermentert te – se mer om det HER og HER), og det gjorde vi!! Vi fikk også mange andre ideer mens vi var der, og med mammas interesse for islaging, gikk turen innom flere forskjellige isbarer med det samme.

Turen gav absolutt inspirasjon til mine kommende prosjekter i høst, uten at jeg skal gå mer i detalj på hva de går ut på.

IMG_0042IMG_0086 copyIMG_0087 copyIMG_0089 copyIMG_0090 copyIMG_0093 copyIMG_0094 copyIMG_0095 copyIMG_0100 copyIMG_0103 copyIMG_0108 copyIMG_0114 copyIMG_0127 copyIMG_0142 copyIMG_0158 copyIMG_0161 copyIMG_0167 copyIMG_0168 copyIMG_0173 copyIMG_1152IMG_1219IMG_1222

English

The aim of the trip was to gather inspiration and knowledge for new food project on the farm in Norway. The main focus was to learn more about kombucha production ( fermented tea – read more about that HERE and HERE ), and we certainly did!! We also got many other ideas while we were there, and with my mom’s interest in ice-cream production , we also visited several ice cream shops.

The trip definitely gave inspiration for my upcoming projects this fall, without that I’ll go into the details yet. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *