FYLT SQUASH OG SOPP / STUFFED SQUASH AND MUSHROOM

For english, scroll down.

Til 4 personer – eller 2 personer + til lunch neste dag   😉 

FYLT SQUASH

  • 2 squash
  • 150g bacon
  • 2 tomater
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 løk
  • ½ boks hermetiske tomater
  • Revet ost
  • Fersk basilikum (evt. tørket)
  • Havsalt
  • Pepper
  • Paprikapulver
  1. Del sqashene i to, og bruk en skje for å skrape ut en del av fyllet så du får fire ”båter”.
  2. Bruk noe av sqashen du skapet ut til fyllet (men ikke alt). Hakk det i små biter og ha i en bolle.
  3. Kutt opp løk, hvitløk og tomat i små biter og ha i bollen, sammen med hermetisk tomat.
  4. Bland inn basilikum, salt, pepper og paprikapulver.
  5. Kutt bacon i små biter, stek i stekepanna, og bland det så inn i bollen med fyll.
  6. Fordel fyllet i sqashene.
  7. Stek de først litt uten ost først, i ca. 10 min, på 180 grader. Ha så på revet ost, og stek ca. 10-15 min til. (Hvis du lager fylt sopp samtidig, kan du sette de inn de også de siste 10-15 minuttene.)

FYLT SOPP

  • 8 champignoner
  • Kremost med ønsket smak
  1. Skyll soppen og riv ut stilken.
  2. Fyll soppene med kremost. Vi brukte Philadelphia naturell, og tilsatte fersk hvitløk og basilikum. Du kan også bare bruke kremost med smak.
  3. Stek på ca. 180 grader i 10-15 min.
IMG_0178 copyIMG_0176IMG_0179 copyIMG_0181 copy IMG_0177 copyIMG_0183 copy IMG_0186 copy

ENGLISH

STUFFED SQUASH

For 4 people – or 2 people + to lunch the next day  😉 

• 2 squash
• About 150g bacon
• Two tomatoes
• 4 cloves garlic
• 1 onion
• ½ tin chopped tomatoes
• Grated cheese
• Fresh basil (or dried)
• Sea salt
• Pepper
• Paprika powder

  1. Cut sqash in two and use a spoon to scrape out a portion of the filling so you get four «boats».
  2. Use some of the sqash you took out for the fill (but not all of it). Chop it into small pieces and add to a bowl.
  3. Cut the onion, garlic and tomato into small pieces and add to the bowl, together with the canned tomatoes.
  4. Add basil, salt, pepper and paprika powder.
  5. Cut bacon into small pieces, fry in the frying pan and mix it into the bowl with the fill.
    Spread the filling in the sqash.
  6. Cook first without the cheese for about 10 min, at 180 degrees. Then add grated cheese and bake for about 10-15 more minutes. (If you are making stuffed mushrooms as well, you can now also put them into the oven for the last 10-15 minutes.)

FILLED MUSHROOMS

• 8 mushrooms
• Cream cheese with desired flavor

  1. Rinse the mushrooms and tear out the stalk.
  2. Fill the mushrooms with cream cheese. We used Philadelphia natural and added fresh garlic and basil. You can also use cream cheese with flavor.
  3. Bake at 180 degrees for 10-15 minutes.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *