PEANUT-CHIAPUDDING

Mat_6

For english, scroll down. 

Ny frokostfavoritt!! Chiapudding med peanutsmør, toppet med bær! Den holder meg mett leeenge, og blodsukret holdes stabilt.

IMG_0197 copy

Gjør på samme måte som HER! Bland kokosmelk, chiafrø og 1-2 store skjeer med økologisk peanutsmør. La stå i kjøleskapet en stund før den spises. Enten over natten, et par timer på morningen, eller bare en liten tur i fryseren hvis du ikke har tid til å vente.

IMG_0201

ENGLISH

New breakfast favorite!! Chiapudding with peanut butter, topped with berries! It keeps me  full for many hours, and keeps my blood sugar stable.

Do the same way as I did HERE!! Mix coconut milk, chia seeds and 1-2 large spoonfuls of organic peanut butter. Keep it in the refrigerator for a while before you eat it. Whether overnight, a few hours in the morning or just halv hour in the freezer if you do not have time to wait.

1 kommentar

  1. […] Flere chiapudding-tips HER og HER  […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *