TILBAKE PÅ GÅRDEN / BACK ON THE FARM

IMG_0409 copy

Etter tre og en halv heeerlig måneder i Portugal, med jobb på surfecamp, festivaler, sol, strand, mye god mat og spennende matlaging, er jeg nå tilbake i Norge. Jeg skal nå være på gården i Trøndelag en periode fremover, for å utvikle min egen bedrift, og prøve meg på produktutvikling. «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert» som Pippi Langstrømpe pleier å si. Jeg finner i alle fall ikke ut av det hvis jeg ikke prøver..

I dag har jeg vært på Sæther Gård på Levanger å kjøpt økologiske grønnskaer som jeg skal fermentere.

IMG_1524 copyIMG_1525 copyIMG_1527IMG_1528

Jeg skal også sette en ny runde med kombucha, så nå bobler det snart over av gode bakterier på kjøkkenet. Hurra, da blir magen glad!

Les mer om fermentering HER og HER!

IMG_1529 copy

Jeg er fortsatt tilgjengelig for timer med ernæringsterapi – denne gangen på gården – hvis det er noen i Trøndelag som er interessert i kostholdsveiledning. Det er altså på Gangstad Gård på Sandvollan, Inderøy. Jeg er også tilgjengelig for online konsultasjon via SKYPE, hvis det er noen ellers i Norge eller verden som er interessert. Se mer info HER! Ta kontakt.

IMG_1530 copyIMG_1531 copyIMG_1535 copyIMG_1512

ENGLISH

After three and a half wonderful months in Portugal, with work on the surf camp, festivals, sun, beach and lots of good food and nice cooking, I am now back in Norway. I´m now going to be on the farm in Norway for a while, to develop my own business and make some products.

Today I have been on Sæther Farm in Levanger and bought organic vegetables which I´m going to ferment.

I´m also going to make more kombucha, so soon it will bubble over of good bacterias in the kitchen!

Read more about fermentation HERE and HERE!

I´m also still available for apointment of nutrition therapy – this time on the farm – if there is anyone in Trøndelag interested in nutritional guidance. It´s on Gangstad Farm on Sandvollan, Inderøy. I am also available for online consultation via SKYPE, if there is anyone else in Norway or the world who are interested. Read more info HERE! Get in touch!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *