QUINOAGRØT / QUINOA PORRIDGE

For english, scroll down

Hvorfor ikke bytte ut havregryna med quinoa en gang i balnt? En kan også bruke halvparten havregryn og halvparten quinoa. Quinoa er glutenfri, inneholder mindre karbohydrater og kalorier enn havregryn, og er en fin kilde til proteiner og fiber. Jeg brukte quinoaflak, men en kan også bruke hel quinoa.

Kok gryna i vann eller ønsket type melk, til de blir myke. Tilsett gjerne en god teskje kokosolje. Toppes for eksempel med for eksempel nøtter, bær, kanel og honning. Kan spises varm eller kald.

IMG_0119 copy

ENGLISH

Why not replace the oatmeal with quinoa once in a while? You can also use half oatmeal and half quinoa. Quinoa is gluten-free, contains less carbs and calories than oatmeal, and is a great source of protein and fiber. I used quinoa flakes, but you can also use whole quinoa.

Boil the quinoa in water or desired type of milk, until they become soft. Add a good teaspoon coconut oil. Topped with nuts, berries, cinnamon and honey. Can be eaten hot or cold.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *