GOD HELG MED GANGSTADOST / HAPPY WEEKEND WITH CHEESE FROM GANGSTAD

Det ble en liten fredagstapas med ost fra Gangstad i går. Salat med blåmuggost, surdeigsbrød med camenbert, fenalår, hummus og litt vin. Lettvint og godt.

Salat:

  • Salatblader og rucola
  • Blåmuggost
  • Reddiker
  • Rødløk
  • Avokado
  • Valnøtter
  • Honning og olivenolje som dressing
DSC_4300 copyDSC_4305 copy

Hummus: 

  • En boks kikerter
  • 3-4 fedd hvitløk
  • En dæsj olivenolje
  • Havsalt, pepper og spisskummin
DSC_4312 copyDSC_4316 copy

Camenbert toast:

  • Gangstad Surdeigsbrød
  • Gangstad Camenbert
  • Honning
  • Valnøtter

Stekt på 200 grader varmluft til brødet var sprøtt og osten smeltet.

DSC_4320 copyDSC_4318 copy

GOD HELG!


ENGLISH

We had a little Friday tapas yesterday with cheese from the farm. Salad with blue cheese, camenbert on sourdough bread, mutton , hummus and some wine .

Salad:

  • Salad Leaves and rucola
  • Blue cheese
  • Radishes
  • Red onion
  • Avocado
  • Walnuts
  • Dressing: honey and olive oil 

Hummus:

  • 1 can of chickpeas
  • 3-4 cloves of garlic
  • A dash of olive oil
  • Sea salt, pepper and cummin

Camenbert toast :

  • Sourdough Bread
  • Camenbert
  • Honey
  • Walnuts

Roasted at 200 degrees hot air until the bread was crunchy and the cheese melted.

HAVE A NICE WEEKEND!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *