Det ble en liten fredagstapas med ost fra Gangstad i går. Salat med blåmuggost, surdeigsbrød med camenbert, fenalår, hummus og litt vin. Lettvint og godt.
Salat:
- Salatblader og rucola
- Blåmuggost
- Reddiker
- Rødløk
- Avokado
- Valnøtter
- Honning og olivenolje som dressing


Hummus:
- En boks kikerter
- 3-4 fedd hvitløk
- En dæsj olivenolje
- Havsalt, pepper og spisskummin


Camenbert toast:
- Gangstad Surdeigsbrød
- Gangstad Camenbert
- Honning
- Valnøtter
Stekt på 200 grader varmluft til brødet var sprøtt og osten smeltet.


GOD HELG!
ENGLISH
We had a little Friday tapas yesterday with cheese from the farm. Salad with blue cheese, camenbert on sourdough bread, mutton , hummus and some wine .
Salad:
- Salad Leaves and rucola
- Blue cheese
- Radishes
- Red onion
- Avocado
- Walnuts
- Dressing: honey and olive oil
Hummus:
- 1 can of chickpeas
- 3-4 cloves of garlic
- A dash of olive oil
- Sea salt, pepper and cummin
Camenbert toast :
- Sourdough Bread
- Camenbert
- Honey
- Walnuts
Roasted at 200 degrees hot air until the bread was crunchy and the cheese melted.
HAVE A NICE WEEKEND!