FJELLTUR MED PAPPA / IN THE MOUNTAIN WITH MY DAD

For english, scroll down

I helga var pappa og jeg på hytta i Nordli og satte garn. Vi fikk 95 fisk! …med og uten rogn. Til sen frokost på søndag ble det derfor fersk rogn varmet lett i smør, salt og pepper! En real omega-3 frokost. Vi rakk også å gå oss en liten fjelltur i dag før vi kjørte hjem mandag.

Jeg er en rastløs sjel som liker variasjon og kontraster. Jeg liker fjell, skogen, fiske, by, mote, skjønnhet, strand, sol, tradisjonsmat, supermat, trender… også bare det heeelt vanlige. Helst litt av alt. På onsdag drar jeg noen dager til Oslo, og skal blant annet gå en motevisning. Så der har vi kontrastene, og det liker jeg.

IMG_1686IMG_1687IMG_1689IMG_1694IMG_1696IMG_1699 copyIMG_1716IMG_1722IMG_1723IMG_1742 copyIMG_0005 copyIMG_0013 copyIMG_0006 copy

ENGLISH

This weekend my dad and I went to our cottage in the mountain and to set fishing nets. We got 95 fishes! … with and without roe. For late breakfast sunday we had fresh roe, heated lightly in the pan with butter, salt and pepper! A real omega-3 breakfast. We also managed to do a little hike in the mountain before we went home yesterday.

I’m a restless soul who likes variations and contrasts. I like mountains, forests, fishing, city, fashion, beauty, beach, sun, traditional food, superfoods, trends … and also just the veeery normal and usual.  Preferably a bit of everything. On Wednesday I´m going to Oslo for a few days, also to walk in a fashion show. So there we have the contrasts, and that´s what I like.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *