BUSINESS AND PLEASURE I OSLO

Jeg har vært i Oslo noen dager, både for business og pleasure. I tillegg til å møte gode venninner, var jeg på nok et fermenteringskurs. Denne gang på Helseorkesteret, med ernæringsfysiolog Magnus Kjølen fra Hippocrates Helse som kursholder. Han er raw food / levende mat entusiast. Interessant og inspirerende kurs. Jeg har jo vært på en del forskjellige fermenteringskurs nå, både i Norge og New York, og har fått prøvd med litt selv i heimen også. Vurderer derfor å sette opp et kurs selv etter hvert, i Nord-Trøndelag og evt. andre deler av landet. Er det noen som er interesserte mon tro??

Les mer om fermentering HER!

IMG_1753IMG_0031 copyIMG_0029 copyIMG_0027 copyIMG_0026 copyIMG_0021 copy

Så en liten gladnyhet. Jeg var innom gjengen bak Playblogg.no og hadde et møte med de. Det endte med at jeg skrev under kontrakt! Bloggen min blir derfor veldig snart flyttet over hit: http://playblogg.no. Playblogg er en bloggplattform som  driver å samler sammen et knippe idrettsutøvere og andre bloggere innen trening, mat og helse. Veeeldig gøy å få være med på dette!


Jeg gjorde også en liten modelljobb mens jeg var der, og var med på pressevisningen for åpningen av Gudrun Sjøden sin nye butikk. Det ble fargerik vinterstemning for å si det sånn!

IMG_178812047637_10156304275020647_338664727_n12083962_10156304275005647_920650555_n copy

Foto: Eivind Taksrud

…og alltids tid til ei litta treningsøkt da…

IMG_1777IMG_1775

Instagram: maren_aasen
Snapchat: mareneaa 


English

I’ve been in Oslo for a few days, both for business and pleasure. In addition to meeting good friends, I joined another fermenting class. This time at Helseorkesteret, with nutritionist Magnus Kjølen from Hippocrates Health. He is raw food / living food enthusiast. 

Read more about fermentation HERE!

And then some good news. I stopped by the crew behind Playblogg.no and had a meeting with them. I ended up signing a contract with them. It means that my blog very soon will be moved over here: http://playblogg.no. Playblogg is a blog platform that is gathering some athletes and other bloggers within training, food and health. Really fun to be a part of this!

I also did a model job while I was there – the opening of Gudrun Sjödéns new shop. Definitely  some colorful winter mood! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *