TOUCHDOWN STOCKHOLM

Jeg tok like så gjerne frokosten i Stocholm i dag. Landet på formiddagen, og skal være her hele helga på besøk hos min gode venninne Frida. Dette er første gang jeg er i Stockholm, så gleder meg til byliv, vin, jenteprat og å utforske byen. I tillegg skal jeg nok også få skviset inn litt tid til å se hvilken matinspirasjon byen har å by på. Startet derfor dagen på ECOIST helsebutikk og café, mens Frida var på jobb. En koselig økologisk kafé med en fresh meny.

Det ble en bokhvetegrøt med gurkemeie, kanel, kardemomme, kokosmelk, linfrø, kokosflak og gojibær + en chai kombucha. Denne grøten kommer jeg nok absolutt til å lage hjemme også. Glutenfri og betennelsesdempende med masse krydder og kokosfett! 

IMG_2048

Instagram: maren_aasen

IMG_2050 copyIMG_2051 IMG_2042 copyIMG_2041 copyIMG_2040 copy

Vi får se hvor mange forskjellige kombucha jeg rekker å smake på mens jeg er her da…

IMG_2047IMG_2045

Snapchat: mareneaa

Tips til andre bra plasser jeg bør besøke mens jeg er her? Tenker mat altså…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *