GRØNN SHOT // REALITY CHECK

Ord blir fattige etter slike hendelser, og som Pia skriver, alt annet virker plutselig veldig ubetydelig. HVOR viktig er en supersunn grønnkålshot nå liksom? Som helt sikkert er mye sunnere enn den er god også. Ikke viktig i det hele tatt.

IMG_2250

#PRAYFORPARIS #LOVETOPARIS

IMG_2252IMG_2253

Etter å ha sittet inne et par timer å sett nyhetene på TV, tok jeg meg en times rolig joggetur, for å få rørt meg litt, trekke frisk luft og klarnet tankene.

I dag skal vi sørge, og vi skal sende kjærlighet til Paris og resten av Frankrike. Samtidig skal vi gripe dagen, nyte den, spre glede rundt oss, og være takknemlige for det vi har.

Som Sondre Justad synger:

Æ vil kjenn at æ lev
Vil kjenn at det riv i hjertet
Gje mæ nokka som betyr nå
Nåkka æ verkeli har tru på
Æ vil kjenn at æ lev
Vil kjenn at det riv i hjertet


La mæ elsk, la mæ gråt, la mæ se, la mæ reager

Vekk mæ til liv, æ vil vær til stede.

IMG_2270 copyIMG_2268 copyIMG_2261

For min del blir det å være takknemlig for mine nærmeste, og at jeg har frihet til å holde på med akkurat det jeg bryr meg mest om; helse, ernæring, trening – inspirere og hjelpe andre.

DSC_4640 copy

Så uansett hvor meningsløs en grønn shot virker akkurat nå, så deler jeg oppskriften likevel. Kanskje brygger du på en forkjølelse, ligger langflat etter gårdagens festligheter, eller bare vil gi kroppen et lite boost. Dette er ikke akkurat noe kosedrikk, men medisin! Oppskriften er hentet fra Berit Nordstrand sin blogg. Jeg hadde verken persille eller agurk, og tilsatte heller et par never spinat. Jeg brukte vell også litt mindre vann, så den ble ganske tykk. Det funket det også.

Skjermbilde 2015-11-14 kl. 14.53.28Skjermbilde 2015-11-14 kl. 14.53.39DSC_4638 copy

GOD, SPREK HELG!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *