Nå regner jeg med at alle pastaelskere blir skuffet, for dette er jo ikke akkurat pasta, bare en litt morsommere måte å spise grønnsaker på. La barna være med å snurre, så synes kanskje de også det er gøy å spise grønnsaker. Til og med vi voksne syntes dette var litt gøy!
Jeg brukte denne dingsen, kjøpt på Kitchen (ca. 200kr).

Grønnsakspasta:
- Snurr grønnsaker, for eksempel squash, gulrot og rødbeter med denne rasperen. Du kan eventuelt bruke ostehøvvel å skjære tynne skiver, for så å skjære de i strimler med kniv etterpå.
- Kok opp vann med et par klyper havsalt.
- La så grønnsakspastaen trekke i vannet i 2 minutter.
- Ta de opp, legg de i en bolle, og tilsett litt olivenolje, salt og pepper.

«Pastaen» kan være tilbehør til hva som helst. I går ble det elgkjøtt, grønnkålsalat og ovnsbakte poteter.

Ovnsstekte poteter:
- Skjær potet og søtpotet i båter. Hvitløksbåter, rødbeter, brokkoli osv. er også supert!
- Hell over olivenolje.
- Krydre med havsalt, pepper og timian.
- Stek i ovnen på 175*C til de er myke. Ca. 20 min.

Grønnkålsalat:
- Skyll og kutt grønnkål i små biter, og ha i en bolle sammen med babyspinat.
- Hakk opp valnøtter og strø over salaten.
- Smakssett med olivenolje, balsamicoeddik, havsalt og pepper.


Jeg spiste restene fra i går, til en sen frokost i dag. Da snurret jeg nye grønnsaker, men kokte de ikke, spiste de bare rå.

****
Det ble en luftetur i sola i dag også. Når det er søndag, sol og blå himmel, er det deilig å ta intervalløkta ute. 20 minutter oppvarming – rolig jogg. Også 4 x 4 minutter intervaller i en lang bakke.

Med heiagjeng:


Snapchat: mareneaa
Ha en super søndag!