HVOR GÅR GRÜNDERVEIEN VIDERE?

Ja, hvordan går det med fermenteringsprosjektet? Det går i alle fall framover, sakte men sikkert.

Prøving, smaking, testing, måling, feiling…

IMG_2285IMG_2309IMG_2153

Sukkermengde og pH må passes på.

IMG_2247

Regnskap, budsjett, tall og exelark er visst også viktig. Ikke akkurat min sterkeste side, men må man så må man…    ZZzzzzzzzzz…

IMG_2317IMG_2208 IMG_2210

Fikk en god nyhet fra Mære Landbruksskole. De har både ledig produksjonsrom og utstyr jeg trenger for skikkelig kombuchaproduksjon. Så i dag har jeg vært der å satt en testrunde kombucha, for å se hvordan det funker. De hadde også fine, blanke flasker, akkurat slik som jeg vi ha! Da mangler jeg bare en aaaawsome logo og etikett. Så hvis det er noen ivrige grafiske designere der ute som har lyst til å komme men forslag, så er det bare å melde seg for å si det sånn!222

IMG_2236IMG_2242IMG_2244

I går var lokalavisa, Inderøyningen her og intervjuet meg. Artikkelen kommer på trykk om to uker.

IMG_2368

Ting begynner altså å falle på plass, og «fase 1» av prosjektet er snart over, så da gjenstår bare det store spørmålet: hvor går veien videre? Skal jeg virkelig satse og kjøre på videre med dette, og få drikken ut i salg? Eller…? Noen vanskelige valg må i alle fall tas nå i tiden mot jul.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *