Løpeturer i Portucali og Lisbon city life

Med surfemiljøet, de lange hvite strendene og de bratte klippene, minner Portugal litt om California. Jeg nyter hver en løpetur med sol og utsikt utover havet.

IMG_2530IMG_2557 copy

Fredag kjørte vi til surfebyen Ericeira og var der et par dager. Det var ganske store bølger, så mens Luca surfet, løp jeg min favorittrute som går over klippene, og avsluttes men intervaller opp en insaaane tung trapp. Fikk også til et koselig møte med Elizabeth, som jeg ikke har sett siden jeg jobbet på Lapoint Surfcamp for to år siden.

IMG_2577IMG_2600IMG_2578

En skal ikke mange ganger opp trappa her før syra melder seg og knærne svikter på tur ned for å si det sånn. «Deilig»!

IMG_2592IMG_2507IMG_2561

Uka avsluttes med litt city life i Lisboa, hip hop konsert og margaritas til frokost! I morgen flyr jeg tilbake til julestemning i Norge. Peace out!

Snapchat: mareneaa

IMG_2622IMG_2624 IMG_2627IMG_2634IMG_2538

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *