Intervju i avisa og tapping av kombucha

Dette våknet jeg til i dag:

IMG_2658

Et intervju i lokalavisa – Inderøyningen. Stas! Du kan lese hele artikkelen bedre på min facebookside. 

Ellers går det fortsatt framover med kombuchaen. Har brukt både dagen i dag og i går i produksjonslokalene på Mære Landbruksskole. Har smakssatt teen med frukt, bær, ingefær og sitron. Har også fått testet ut tappemaskina, og det gikk ganske mye lettere enn å gjøre alt for hånd! Hurra!

IMG_2656
IMG_2652
Kombucha klar for *tapping
IMG_2671
Kombucha med solbær, bringebær, ingefær og sitron
IMG_2672
Kombucha med eple, ingefær og sitron
IMG_2685
Det ble da noen kasser ferdig kombucha!

Ser ut som jeg må holde på litt videre med dette i morgen også.

GOD HELG!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *