GODT NYTT ÅR, og takk for det gamle!

Jeg dekket bord og inviterte vennegjengen hjem til gården på nyttårsaften. Alle tok med seg litt tapasretter hver, og det ble en morsom kveld med god mat og mye gøy.

DSC_4880 copyDSC_4885 copyDSC_4900 copyDSC_4902 copyDSC_4904 copyDSC_4894DSC_4930 copyDSC_4991 copyDSC_4998 copy

Vi er klare for 2016!

***

Men hva skjedde i 2015? Dette er noe av høydepunktene:

Luca og jeg startet året med tre uker i USA. En uke i New York, og to i California. Det var blant annet her  vi ble inspirert til å starte å lage Kombucha.

IMG_8346
NYC
IMG_8416
NYC
IMG_8502
Brooklyn
IMG_8525
LA
IMG_8587
LA
IMG_8612
California
IMG_8640
California
IMG_8641
California
IMG_8647
California
IMG_8669
Kombucha
IMG_8765
Sequoia nasjonalpark – verdens største trær
IMG_8877
Huntington Beach – California
IMG_8930
Hollywood
IMG_8932
Hollywood
IMG_8933
Universal Studios
IMG_8959
California
IMG_9014
Super Bowl
IMG_9024
Inspilling av en reklamefilm for en app

Jeg ble ferdig utdannet ernæringsterapeut!

klassebilde
Ernæringsterapeuter Tunsberg Medisinske Skole 2015

Flyttet så til Portugal for sommeren, og jobbet på surfeskole…

IMG_1422
Portugal
IMG_1006
Portugal
IMG_0812
Portugal
IMG_0789
Portugal
IMG_0591
Portugal
IMG_0568
Portugal
IMG_1119

Dro en uke til New York igjen, denne gang på studietur, for å lære mer om Kombucha…

IMG_1222
Central Park
IMG_1239
NYC
IMG_1219
Brooklyn Bridge
IMG_1152
NYC
IMG_1191
NYC

…ellers har jeg bodd både i Oslo og Trøndelag i 2015. Håper 2016 byr på like mye reising, men forhåpentligvis litt mindre flytting. Har for øvrig allerede booket tur til Hawaii om 12 dager! Dette blir nok en studietur. Luca og jeg skal besøke et par kombuchaprodusenter der  😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *