Dagens frokost, og et tips til helgas frokostkos:
Chiapudding med lune bær!

Til chiapuddingen trenger du:
- 2 dl kokosmelk (evt. naturell yoghurt)
- 2 ss chiafrø
- 1 ts kanel
- En neve finhakkede mandler
- Valgfritt: litt kokosblomstsukker (evt. honning, sukrin, stevia o.l) for søtning
Slik gjør du:
- Bland alt sammen i en skål og sett i kjøleskapet i en halvtimes tid, evt. fryseren hvis du er utolmodig. Hvis du vil at det skal se litt fint ut, kan du først røre sammen alt i en skål, for så å ha det forsiktig over i en ny skål etterpå.
Til lune bær trenger du:
- 1 kopp frosne bær (f.eks. blåbær, bringebær, skogsbær…)
- 1 ts. honning (kan sløyfes)
- 1 ts. kokosolje (kan sløyfes)
Slik gjør du:
- Bland alt i en kjele, og varm forsiktig til alt er smeltet sammen
- Hell bærene over chiapuddingen når den er ferdig stivnet

Flere chiapudding-tips HER og HER
Og sånn forresten; chiafrø er rike på omega-3, proteiner og fiber, inneholder lite opptakelige karbohydrater, og smører tarmene 🙂
[…] chiapudding med blåbær og […]