Kanel-chiapudding med lune bær

Dagens frokost, og et tips til helgas frokostkos:

Chiapudding med lune bær!

DSC_5051 copy
Chiapudding med lune bær og kokosflak

Til chiapuddingen trenger du: 

  • 2 dl kokosmelk (evt. naturell yoghurt)
  • 2 ss chiafrø
  • 1 ts kanel
  • En neve finhakkede mandler
  • Valgfritt: litt kokosblomstsukker (evt. honning, sukrin, stevia o.l) for søtning

Slik gjør du: 

  1. Bland alt sammen i en skål og sett i kjøleskapet i en halvtimes tid, evt. fryseren hvis du er utolmodig. Hvis du vil at det skal se litt fint ut, kan du først røre sammen alt i en skål, for så å ha det forsiktig over i en ny skål etterpå.

Til lune bær trenger du: 

  • 1 kopp frosne bær (f.eks. blåbær, bringebær, skogsbær…)
  • 1 ts. honning (kan sløyfes)
  • 1 ts. kokosolje (kan sløyfes)

Slik gjør du: 

  1. Bland alt i en kjele, og varm forsiktig til alt er smeltet sammen
  2. Hell bærene over chiapuddingen når den er ferdig stivnet
DSC_5047 copy
Chiapudding med lune bær og kokosflak

Flere chiapudding-tips HER og HER 

Og sånn forresten; chiafrø er rike på omega-3, proteiner og fiber, inneholder lite opptakelige karbohydrater, og smører tarmene 🙂 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar til Fargerik vårfrokost og kylling kokos curry - Maren Aasen Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *