4×4-intervaller og siste dag på Hawaii

Etter tre rolige dager kom endelig treningslysten tilbake igjen. Jeg er jo glad i intervaller, og kjører ofte pyramideintervall eller 45/15, men i dag fikk jeg lyst til å kjøre en god, gammeldags 4×4 intervalløkt. Vi bor ganske langt opp i noe som føles som jungelen akkurat nå, så da var det bare å snøre på seg joggeskoa, varme opp noen runder først, for så å kjøre på oppover i bakkene her.

An oldie but a goodie;

 • 15 minutter oppvarming
 • løpe 4 minutter i oppoverbakke
 • 3 minutter rolig jogg ned bakken

og gjenta 4 ganger.

Hele økta + en dusj gjennomført på 1 time.

IMG_3287IMG_3260

Snapchat: mareneaa 

I morgen tidlig, om noen timer, starter vi den aaaaalt for lange reisa hjem. «Borte bra hjemme best….»? Ehhh er det fortsatt -20 grader hjemme? I såfall nei takk. Vil IKKE!

Litt digital vitamin D til  deg, værsågod:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joda… vi har fått ny viktig input på kombucha fronten mens vi har vært her, det som faktisk var hele poenget med turen, og er klare for å komme oss hjem å få gang på vår egen kombucha. Ser til og med for oss navn og design. Håhååå!

Har drukket alt vi har kommet over av kombucha… hver dag, men er absolutt ikke lei enda!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sååå takk for nå O A H U,    H A W A I I ! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

= Maren =

3 kommentarer

 1. Ååååh herregud som jeg savner Hawaii når jeg ser dette…!! Så kult at dere kjører på med prosjektet deres Maren! Gleder meg til å høre mer. Og gleder meg til å se deg igjen, snart håper jeg ?

  1. Maren Aasen

   Det var ganske digg der ja! 😀
   Ja, vi må bare satse nå tenker vi. Og forhåpentligvis starter vi opp i Portugal også etter hvert… hvis alt går bra her. Jeg kommer nok uansett snart en tur skal du se <3

 2. […] ble det ei 4×4 intervalløkt i dag. Oppoverbakke. Is. Snø. DIGG? Nja, joda.. men likte DEN FORRIGE bedre! […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *