God nyhet til alle fermenteringselskere!

Tidligere i høst drev jeg jo også på med fermentering av kål og andre grønnsaker, med en idee om å kunne selge dette i tillegg til Kombucha´en. Jeg fikk til mye godt, men syntes ikke det var like gøy å holde på med som Kombucha. En ting er å lage det for seg selv, men å produsere i større mengde for salg blir jo noe helt annet. Jeg kjente at jeg brant mest for å lage Kombucha, og la derfor kålen litt på hylla. Selv har jeg såklart spist fermentert kål nesten hver dag, da dette er probiotika av ypperste klasse!

Det passet derfor midt i blinken at det var flere i området som interesserte seg for dette. Trond Asgeir Lyngstad på Brød & Cirkus på Steinkjer drev nemlig også på med fermentering før jul. Han er mest opptatt av produksjonsbiten, og ikke så opptatt av salgsbiten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi startet dagen i dag med et møte, og har nå blitt enige om et samarbeid der han produserer for meg! HURRA! Perfekt for meg, perfekt for han. Vi vil derfor ha kjempegode Kimchi til salgs i gårdsbutikken her veldig snart. Tanken er såklart å få dette tilgjengelig for så mange som mulig her til lands etter hvert, sånn at vi får maaange glade mager! =D

Produktet er uten tilsetningsstoffer og sukker, og ikke pasteurisert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *