Yoga for løpere og modelljobbing

Det ble jaggu ikke mye trening denne uka gitt. Mandag dro jeg til Oslo for to dagers jobb på show room for danske designer Bitte Kai Rand. Jeg viste frem høst/vinterkolleksjonen for presse og bloggere.

IMG_3940IMG_3953

Snapchat: mareneaa 

Skjermbilde 2016-03-20 kl. 20.18.50
Bitte Kai Rand A/W 16. Styling: Jan Gunnar Svenson. Photo: Hanne Erøy www.fashionistainoslo.com
Skjermbilde 2016-03-20 kl. 20.19.07
Bitte Kai Rand A/W 16. Foto og styling: Jan Gunnar Svenson

Resten av uka, til og med helga, har jeg vært opptatt av kombuchajobbing. Jeg har med andre ord ikke tatt påskeferie enda. I morgen blir det ny modelljobb Oslo, eller nærmere bestemt en hytte ikke så langt fra Gardermoen. Da er det strikkeklær som gjelder!

IMG_4016

MEEEN det ble i alle fall ÈN sabla god treningsøkt denne uka. Og det var i dag. 4 min intervall x 5 på mølla, etterfulgt av runner relief yoga flow. Husk at èn økt er absolutt bedre enn ingen, og særlig når det er en god en, som gir den en superdigg følelse og masse energi!

Avslutter denne uka med bildet av den digge salaten jeg har kost meg med i helga, og bilder av yoga-økten, hvis det er noen som vil prøve seg. Den passer i grunn når som helst, men særlig etter ei løpeøkt da den tøyer mye på bein.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Avokado toast med surdeigsbrød, og salat med rucola, spinat, mango, avokado, granateple, cherrytomater, lime, olivenolje, havsalt og balsamikoeddik. NAM!

Here we go, Runners Relief Yoga Flow!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Også samme den andre veien:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

And theeeen….

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

DONE! DIGG!

Til uka kommer neste byttetips. Du kan jo forberede deg ved å lese gjennom de forrige:

1: Salt
2: Sukker

3: Kjøtt

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *