Behind-the-scenes modelljobbing, og dagens Surf Kombucha outfit

Dette er altså (går)dagens outfit… og ikke modelljobbinga, hvis det var uklart…

NBMU6744

Instagram: surfkombucha

Just LOVE it!

IMG_4352IMG_4326

«Hele» Surf Kombucha crew´et samla! Woho. Også har vi fått kjøleskap med tappetårn da gitt! STAAS!

Uka har gått fort, og vi finpusser og planlegger de siste detaljene på Surf Kombucha design som STRAX er klart! Skal vise dere det endelige resultatet så fort jeg får det. Vi tenkte jo egentlig å begynne å selge sånn smått litt tidligere, men så var vi også så nærme å få design av etiketter klart. Vi bestemete oss derfor for å heller vente til alt var på plass. Og nå er det like før!

Luca og jeg reiser en uke til Portugal neste uke, både for ferie, å feire bursdagen til både meg og svigermor,  og for å ta litt kule Surf Kombucha bilder! Hvis alt går etter planen (krysser fingrene), får vi etikettene når vi kommer hjem igjen. Da er vi klare for salg, og første topp er Bondens Marked i Trondheim. Det er også flere som har meldt interesse både i Trondheim og Oslo, og ønsker å ta inn produktet. Så da er det bare å stå på i produksjonen! Vi venter også på nye, større tanker, sånn at vi kan lage mer.

Snakket nettopp med de som arrangerer Pstereofestivalen i Trondheim i august, og de ønsker oss hjertelig velkommen til å stå der med Surf Kombucha! Noen som skal dit? 😀

Jeg var også to dager i Trondheim denne uka, på modelljobbing. Da var det sommer feeling all the way, med strand, bikini, badeballer og is. Vi tok tok både bilder, og filmet en reklamefilm for kjøpesenter som kommer i sommer. Gøøy! Noen behind-the-scenes bilder:

IMG_4381IMG_4382


IMG_4374IMG_4373IMG_4394IMG_4391

Snapchat: mareneaa
Også et lite klipp fra en lignende snutt fra i fjor sommer:

..så nå er jeg klar for sommer! Bare kjipt at det SNØDDE tidligere i dag…

GOD HELG!

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *