Infused water og sykkelsesong

Infused water… bare fordi det høres kult ut. Men egentlig er det jo bare smakssatt vann. Det kan være frukt, grønnsaker, bær eller urter. Jeg sliter selv med å få i meg nok vann i løpet av dagen, særlig på vinteren og nå som det fortsatt er litt surt og kaldt ute. Drikker en del når jeg trener, men glemmer det litt ellers. Å ha slike friske vannflasker i kjøleskapet eller i veska, gjør det litt mer fristende. Det smaker godt, og ser herlig ut. Jeg liker å bruke glassflasker, så slipper jeg både ekkel plastikksmak, og giftstoffene fra plasten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kan for eksempel bruke sitron, lime, basilikum, mynte, lime, agurk, appelsin, mango, ananas, druer, kiwi, ferske jordbær, bringebær og blåbær, ingefær, kanelstang oooosv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser det ikke fristende ut? 🙂

IMG_4331

Vi har også fått to nye sykler på gården, så nå går det jaggu unna for å si det sånn! Det er forresten fortsatt både snø og sol annenhvert minutt her i Trøndelag… schizofren årstid. Vet ikke om det er vinter eller vår enda. Men deilig å sykle er det uansett, bare man kler seg godt. Er for øyeblikket hekta på podcastene til Fat-Burning Man, så da er det lett å komme seg ut i frisk luft. Enten det er i skogen eller på sykkelen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_4447 copyIMG_4329

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *