Ernæringsnerd på reise

Nå sitter jeg på toget på vei til Værnes. På Gardermoen møter jeg Luca, og da er hele Surf Kombucha crew´et samlet, og klar for litt Portugal time! Hovedmålet med turen er som du ser i kofferten, å få tatt noen fine Surf Kombucha bilder. Jeg er riimelig spent på de flaskene… Tipper 50% sjanse for eksplosjon før vi er fremme… Uansett verdt et forsøk. ER det SURF Kombucha så må vi jo ha noe SURFebilder, right? Vi leeeker ikke butikk 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


På reise pleier jeg alltid å ha med en god matpakke. Som regel en digg salat, ala denn HER. Men så har vi fått ny blender som tåler litt mer, så da fristet det heller med en smoothie on-the-go. Og den ble GRØNN! Veldig grønn. Droppet blåbærene siden det er småkjipt med blåe tenner på reisen. Tenkte at sjitt, denne her kan umulig bli noe god, men jaggu ble den faktisk beeedre uten bær! Det må ha vært blandingen av avokado, selleri og honning som gjorde susen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde i litt vann, isbiter, avokado, fersk spinat, selleristang, honning, MCT-olje, collagen (proteinpulver) og lecithin. De tre siste kan sløyfes, men jeg puttet de i for ekstra næring og god konsistens.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har også med energikuler / raw balls med litt rå kakaopulver i, som jeg lagde i går. Smoothien får jeg så klart ikke med på flyet da, men det var meningen å drikke den på toget, så det går greit. Satser på at Luca har med matpakke for flyreisa (som han alltid gjør), hehe. Ellers er det bare en fire timers flytur og da, så jeg holder godt til jeg er fremme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så et aldri så lite reiseernæringsnerdetips!

Jeg ønsker alltid å holde meg frisk og ha masse energi på tur, og bruker derfor å ta med meg litt tilskudd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For at det ikke skal ta så mye plass, deler jeg opp i dosene jeg skal ha hver dag, og fordeler de i platposer, og knyter en liten knute etter hver «dag». Da veier det ingenting, tar lite plass, også kan jeg bare kaste posen når jeg er ferdig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bli med på tur på snapchat: Mareneaa 

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *