Fersk fiskelever og rogn – skikkelig supermat!

HELLO SUPERMAT sier jeg bare. Dette er faktisk noe av det beste jeg vet. HELT ærlig. Fersk fiskelever og rogn, i tillegg til krabbe og blåsjell. Sunnere blir det heller ikke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har vokst opp ved sjøen (suser ned til kaia på 3 min på sykkel), og har en fiskeivrig far og bror som stadig kommer hjem med fersk fisk og sjømat. Jeg har derfor vokst opp med smaken, og har likt det så lenge jeg kan huske. Kanskje noe skeptisk til lever når jeg var lita, men likte det mer og mer etter som årene gikk. Nå er det faktisk helt himmelsk!

IMG_4226

I går satte pappa garn, og i dag tok han opp, og kom hjem med med både fisk, lever, rogn og krabbe (lite kjøtt i den nå). Han koker/trekker det, og vi mauler det akkurat som det er. Uten tilbehør. Omega-3 bombe, vitaminer, mineraler og protein. Det ble lunsjen min i dag, og nå jubler kroppen av næringsglede!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *