Modelljobb i Oslo, og Surf Kombucha endelig til salgs!

JUhu!

I går var jeg i Oslo og gikk visning for Fitflop som viste fram sko for ss16 og fw16. Mange fine og ikke minst skikkelig behagelige sandaler som man kan gå i timesvis i.

Fitflop SS16_AW16_SS17_styling Jan Gunnar Svenson_13
Foto: fashionistainoslo.com
Fitflop SS16_AW16_SS17_styling Jan Gunnar Svenson_35
Foto: fashionistainoslo.com
IMG_4607IMG_4611 IMG_4603

Vi var ferdig tidlig, og jeg hadde med en koffert med Surf Kombucha som jeg tok med meg på en liten runde i byen. Var innom et par butikker med smaksprøver, og de var veldig positive! Skriver mer om hvor de blir å få kjøpt når jeg har fått esker, og første levering til Oslo blir sendt! 

Surf Booch Babes´a var også fornøyde, og Oslo leverte med SOL <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og i dag mine damer og herrer, har jeg gjort min aller første levering av Surf Kombucha! Og for å si det sånn… det blir ikke mer kortreist enn dette. Eller ubereist… for mottakeren var så klart Gangstad Gårdsysteri! Hehe. Stas uansett da. Skrive pakkseddel, sende faktura og greier.

IMG_4648 copyIMG_4650 copy

Så fra og med i morgen finner du (som er i nærheten av Inderøy, Nord-Trøndelag) disse flaskene i butikkhylla til Gangstad Gårdsysteri. Velkommen innom i helga!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
toflasker1
Foto: Lena Johnsen www.lenajohnsen.com

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *