Luksus med ferske kamskjell (film)

Altså… jeg trenger vell i grunn ikke si så mye om dette…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annet enn TAKK Trond Asgeir som dykket etter disse herlighetene på torsdag, og kom med litt til oss så vi fikk smake! På torsdag når vi åpnet de første for å smake, var de enda levende, og skjellet beveget seg opp og ned. Da spiste vi de rett og slett rå. Jeg har ofte spist kamskjell på sushirestaurant, men dette var SÅ mye bedre! Det luktet salt og sjø, men det smakte søtt og himmelsk.

https://youtu.be/D1iwi7CsSLI

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De lå på kjølerommet til i går, og i går kveld brukte Luca og pappa et per timer på å åpne alle sammen (litt idol, vin og skravling innimellom så klart), også spiste vi et herrrlig måltid!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi stekte både rogna og muskelen (den hvite klumpen) 5 minutter i ovnen med smør og havsalt på ca. 200 grader. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LUKSUS. Kan ikke si mer enn det. Vi er heldige.

Og ja.. jeg sparte så klart på skjellene. Tenkte å bruke de til dekorasjon. Noen tips til noe kult jeg kan lage av de? Tenkte på en kul dinglende lampe hvis du skjønner…

GOD helg <3

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *