Full sommer, blekkstille vann og fiskelykke

Åhhh så deilig det er med skikkelig sommer! Her har det vært rundt 28-30 grader i dag. Vi veksler mellom å jobbe inne med Surf Kombucha, ut en tur midt på dagen når det er på det varmeste, sole oss, grille, trene og ut i båt… også jobbe litt på kvelden igjen. Det er jo det fine med å bestemme jobbdagen selv!

IMG_4843IMG_4854

Snapchat: mareneaa

Også fikk jeg fisk i går da…

IMG_4829 copy

IMG_4842 IMG_4832

…så da ble det torsk til middag i dag. Pakker av aliminiumsfolie med fisk, løk, smør, havsalt, pepper, krydder, urter og sitron er jo perfekt å ha på grillen! (Aliminiumsfolie er jo ikke akkurat optimalt å varme mat i, mtp. giftstoffer, men på grillen er det veldig lettvint, særlig for å få med den digge smørsausen. Finnes kanskje noe bedre alternativ? Anyone?) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett… enda et supertips til tilbehør: ovnsstekte grønnsaker, og da spesielt; RØDBETER! Så godt, sunt og freshe i fargen! Hadde også løk, søtpotet, sopp, olivenolje, havsalt og pepper i dag. I ovnen på 200 grader i ca 20 min.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi ut å fiske igjen. Sola skinner fortsatt, og det er blekkstille vann i dag også.
God kveld!

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *