Tre enkle treningsøkter du kan gjøre ute

KOKO!

Jeg har faktisk ikke vært på et treningsstudio på… hmm.. ett år tror jeg!? I fjor på denne tida flyttet jeg til Portugal for sommeren. Da ble det surfing, yoga, løping og styrketrening ute helt til september. Da flyttet jeg hjem igjen, og fortsatte treninga hjemme på gården med det utstyret vi har der. På vinteren savner jeg å pakke baggen og gå på et studio, gjerne også for det sosiale. På sommeren synes jeg det er helt greit å gjøre det unna kjappest mulig, hjemme… og ute!

Reposter derfor disse tre enkle treningsøktene som jeg filmet og klippet sammen under eksamensuka i Spania i fjor. Disse er perfekte å gjøre ute i det fri, med lite utstyr.

Her er den ene. Sjekk HER for nærmere forklaring.

Og sjekk HER og HER for de andre to øktene.

NYT varmen, og god sommertrening 🙂

Nå er jeg på vei til….

image1

…for to dager modelljobbing. Luca er hjemme å brygger kombucha. Til helga er det jo Inderøyfest og Straumens dag, så da skal Surf Kombucha stå på stand. Håper på fint vær og at mange tar turen innom!

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *