Straumens dag, og hva ønsker DU mer av?

Først må jeg si at det var veldig gøy at så mange kom å kjøpte kombucha på Straumens dag i går! Vi koste oss som bare det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

…sjekk Luca inni tuben da!!

Den gule tropiske kombuchaen er populær, og det er allerede tomt for det vi lagde sist uke. MEN i dag har vi tappet mer på flasker, så da er den å finne i gårdsbutikken igjen. Vi sender også en ladning til Mathallen Trondheim i morgen. Håper på å få til sending til Oslo til uka. Det er bare det at det lille lagret vi har bir tomt like fort som vi produserer… men det er jo bare gøy da!

IMG_5021 copy

Så til noe annet…

Nå er det litt over 1 år siden jeg startet å blogge! Jeg har ikke tid til å blogge hver dag, men synes selv det er veldig gøy, så gjør det så ofte jeg får det til. Jeg får mer og mer respons og engasjement, og det gir også motivasjon. Men jeg lurer nå på hva DERE ønsker mer av?? Hittil har jeg vekslet mellom typ «hva jeg har gjort i dag», mat/helsetips, oppskrifter, treningstips/inspo, bilder, filmer osv.

Jeg ønsker selv å skrive flere informative innlegg, slik som de som ligger under kategorien HELSE. Disse er de innleggene som tar mest tid å skrive, på grunn av at jeg vil ha med gode kilder (det er som regel alltid en eller annen som spør etter det også).

Jeg har fått et bloggtips om å blogge til min «avatar». En avatar som jeg finner opp selv. Jeg kan ha flere avatarer, men poenget er at jeg bestemmer meg på forhånd HVEM jeg skriver til. Jeg skriver stort sett til mannen/dama i gata, som gjerne er litt ekstra interessert eller nysgjerrig på det som har med kosthold, helse og trening å gjøre. Jeg skriver i utgangspunktet IKKE til kostholds-/treningsnerdene (som gjerne mener det vet «det eneste riktige svaret» selv…), eller de som er ute etter et dypdykk i forskningsartikler. Skriver jeg til de, så har mannen/dama i gata falt av for lengst… Skjønner? Vil man heller lese en sånn blogg, kan man finne en sånn blogg, for det fins mange av de også. Jeg ønsker å skrive til de som kanskje ikke kan så mye om disse temaene, og som på en enkel måte kan lære noe eller bli inspirert til å gjøre noe nytt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde jeg måttet skrive kilder til hver setning, hadde det tatt timesvis, og jeg hadde helt sikkert endt med å ikke blogge i det hele tatt. So… poenget var.. det kommer mere informative innlegg slik som f.eks. DETTE og DETTE. Jeg må bare finne litt tid til det..
Uansett lurer jeg altså på hva DU ønsker mer av? Noen spesielle temaer kanskje?

Gi meg et hint da! Send meg en meld/mail på noen av disse:

  • Kommenter på bloggen
  • Kommenter på facebook
  • post@marenaasen.no
  • Send meg meld på facebook 

Da venter jeg på respons fra dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndagskveld!

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *