Den beste frokosten jeg vet! Perfekt avokado toast!

Avokado toast dere…

Varmt, saftig, NYSTEKT surdeigsbrød (bakt med økologisk GULLIMUNN mel), med smør, avokado, havsalt og chilikrydder…  OG en kopp nytrekt indisk kaffe fra Øver-Bakken økologiske kaffebrenneri. Skjønner du eller? Det er alt som skal til for en PERFEKT frokost spør du meg. Ååååh små gleder <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle (eeeh eller mange i alle fall), har forskjellige måter å lage sin favoritt avokado toast på. Men min er deffinitivt sånn! Ikke noe mer, ikke noe mindre. Luca liker for eksempel best olivenolje på, jeg liker best smør (eller ghee da). Det må helst være surdeigsbrød, og er det ikke ferskt, må det være ristet. Også MÅ jeg ha havsalt og chilikrydder, helst «chili explosion» fra Santa Maria (fås kjøpt i vanlig matbutikk). Basta bom, og that´s it, ferdig snakka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Også økologisk kaffe fra Øver-Bakken da. Gullegod. De har startet sitt eget lille kaffebrenneri på gården, bare et par steinkast fra vår gård. Helt alright.

Skjermbilde 2016-06-14 kl. 11.06.10Skjermbilde 2016-06-14 kl. 10.46.26

Bilder fra deres instagram

Jeg ble inspirert av dagens indiske kaffekopp.

IMG_5039

Snapchat: mareneaa

Nå svever jeg på denne frokostskya lenge, og skal sette meg ned å jobbe med ernæringsopplegg til klienter jeg har hatt.

Ha en fantastisk fin tirsdag!

Maren

2 kommentarer

  1. Dobbel Gjersem

    Nam!

  2. […] avokadotoast og acaìsmoothie på menyen! Men for å være helt ærlig, synes jeg både min egen avokadotoast og smoothie er bedre. Synes ALLTID at smoothier man kjøper ute er såå søte! De er jo gode, men […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *