YOGA spilleliste og gründerslag i trynet

God tirsdags morgen!

Må si gründerlivet har slått meg kraftig i trynet et par dager nå! Luca er borte en ukes tid, så jeg har vært alene med produksjonen. Kan trygt si det har blitt laaaaange dager.

IMG_5128

Fikk en liten kommentar fra mamma når jeg kom hjem 12 i natt om noe sånt som at «nåå er du  en skikkelig bedriftseier ja», med et glis om munnen… jadda! Det skal sies at det ble nok litt mer jobb noen dager fordi jeg tok meg fri noen andre dager (og det er jo nettopp dette som er det fine med det.. «friheten»)… så la vell litt opp til det selv. Nå er jeg på vei til Oslo for et møte, så det ble ikke mer enn fire timer på øyet i natt gitt.

Men det jeg egentlig ville dele…

Synes det er så deilig å starte dagen med litt avslappende musikk på øret, enten det er til en deilig morgenyogaøkt, på toget eller bare til kaffekoppen. Legger derfor med link til YOGA Spotifylista mi. Det er ikke så mange sanger enda, men skal passe på å legge inn litt nå og da, så det er bare å følge den.

Nå skal jeg finne meg en digg plass å spise frokost i Oslo, og sette meg å jobbe litt på mac´en, og skrive et blogginnlegg om KOMBUCHA!  Får så klart mye spørsmål om det; hva er det? Hva er det godt for? ER det godt? osv… ahhh kombucha altså… hvor skal jeg starte liksom! <3 Regner med innlegget dukker opp i morgen!

Ha en fin dag da dere! Sola skinner i Oslo i alle fall!

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *