Å spise lever hver dag!

Inneholder adlinks 

Jeg er veldig glad i lever faktisk. Luca og jeg kjøper oss ofte kyllinglever hos slakteren i Portugal, steker de hele med masse godt krydder. De pleier også å ha «o prato do dia», dagens rett, med lever innimellom, og da velger vi alltid en av de. I Norge spiser jeg ikke så mye lever, bortsett fra leverpostei. Men etter som leverpostei (fra butikken) inneholder både egg og melk (som jeg ikke tåler) + veldig mye andre tilsetningsstoffer, blir det ikke så veldig ofte at jeg spiser det heller. Jeg kan jo så klart lage selv, uten egg, melk og annet rart, men det har liksom ikke bare skjedd. Enda.

Forrige uke sto det en nystekt, hjemmelaget leverpostei på kjøkkenbenken en morgen. Jeg spiste masse! Bare med skje! SÅ godt! Og det er enda bedre når jeg vet hvor godt det er for kroppen. Lever er rik på proteiner, vitaminer og mineraler, særlig vitamin A, B12, jern og omega-3.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke alle som liker smaken eller tanken på lever. Det er jo litt dumt, for det er så utrolig næringsrikt og sunt. Særlig om man er kvinne, og i fertil alder, som omsider tenker på å få barn. Da er det viktig å bygge opp kroppen i god tid, så den er klar for å etter hvert bære frem et nytt og sunt menneske.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes derfor det er flott at flinke Gry Hammer har vært med å utvikle det fantastiske kosttilskuddet til Rein Styrke. Tørket lever i kapsler, fra rein på Finnmarksvidda. Det kjennes bra å kunne så enkelt gi kroppen denne ekstra styrken hver dag. Og det kjennes ekstra godt når man vet hvor det kommer fra, og hvem som står bak.

«Urfolk verden over har tradisjonelt  skattet innmaten fordi den er ekstra næringsrik. Arktiske urfolk spiste innmat – og særlig lever – for å holde seg frisk og ha kraft til å overleve tøffe klimaforhold».

Jeg har kjøpt abonnement for å si det sånn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maren

1 kommentar

  1. […] jeg skrev tidligere er jeg veldig glad for at dette levertilskuddet har kommet. Lever er så utrolig næringsrikt og […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *