Kremete sjokoladeshake til frokost, og styrkeøkt på snapchat

Sjokoladeshake, -mousse eller -smoothie… kall det hva du vil. Det er min frokost hang-ups om dagen, som noen kanskje har fått med seg på snapchat..

Den er så kremete og god! Og her kommer oppskriften:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • 1/2 boks kokosmelk
  • 1/2 – 1 avokado
  • 1 scoop proteinpulver med sjokoladesmak
  • 1 stor ss. peanøttsmør (øko, uten sukker!)
  • 1 ts vaniljepulver (jeg bruker det fra Helios. Kan sløyfes)

Mix alt i blender! Spis den med en gang, eller sett den en stund i kjøleskapet, da blir det enda mer mousse-aktig. De siste dagene har jeg ikke hatt noe avokado, og laget den derfor uten. Funker like bra det også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proteinpulveret jeg bruker er dette:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Risprotein med sjokoladesmak og søtet med stevia. Da jeg smakte det de første gangene syntes jeg ikke det var noe godt, så det har ligget i skapet en stund. Men i denne mixen synes jeg den er skikkelig digg!

Denne shaken funker like bra som dessert som frokost eller lunsj. Det er stort sett bare fett og proteiner, så det holder for meg i mange timer. Også er det sjokolade da, OG peanøtt! Luca kaller meg bare «Peanut» om dagen… «hey Peanut» liksom.

Nå skal jeg ute og nye sola, og kanskje ta et bad. Tenkte og vise dagens styrkeøkt på snapchat litt senere i kveld. Legg til Mareneaa om du vil følge med 😉

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *