Gårdagens lukeøkt i grønnsaksåkeren på Øver-Bakken andelslandbruk resulterte i….


…innhøsting av årets første salat! Så fresh og fin. Og ja, utsikten.. I know!!
Salatbollen til middagen i dag smakte ekstra godt for å si det sånn! Også lyr med gressløk da. Og ovnsstekte poteter og løk. Så enkelt. Så godt.


Men hey, noen som spiser like mye avokado som meg, og blir like lei av halve, brune avokadoer som bare blir liggende? Da her jeg et supertriks til deg!
Legg den halve avokadoen i en tett boks sammen med en bit løk, i kjøleskapet. Da holder den seg myye bedre.


Denne har ligget i to døgn (!!) og bare så vidt begynt å bli litt brun. Nice, right?

Jadda, siden det er fredag og greier, slenger jeg ved ei litta fredagsmix fra SoundCloud (Macaca er min profil). Jeg digger spesielt «Listen (Original Mix) – Chopstick & Johnjon» på 07.30 min og «Gooey (Wild Culture Remix – Glass Animals) på 21:30 min.
PUMP IT and DANCE!
God helg!
Macaca 😉
Instagram: maren_aasen
Snapchat: mareneaa