Styrke: ei real beinøkt med rumpeburn til slutt

Til dere som IKKE er på ferie, sånn som meg… eller er det, men med litt treningsmuligheter i nærheten og føler for ei skikkelig styrkeøkt… Her er økten jeg kjørte på snapchat forrige uke. Ei real beinøkt med litt rumpebuuurn til slutt:

Første del er få repetisjoner, så her skal det være ganske tungt. Siste del er sirkel der du først gjør A1 så rett over på A2 og A3. Deretter en liten paue før du kjører på igjen fra A1 osv. 2-3 runder, eller fler om du orker. Etter en tung beinøkt først, brrrenner det i rumpa til slutt for å si det sånn.

Kjøøør daaa!

Skjermbilde 2016-07-12 kl. 20.13.59

Jeg ville legge snapstoryen av økta rett inn her, men det gikk tydeligvis ikke, så da ble det link i stedet.  SÅ var den så klart for stor, så måtte dele den opp i TRE små linker, som du finner her:

Del 1

Del 2

Del 3

Snapchat: mareneaa 

Blir det dagens økt kanskje? God trening, og god onsdag!

Maren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *