Ny blogg, herlige sommerdager og treningsspilleliste

Jeg popper egentlig bare innom for å si HEEEI til ny blogg (!!), eller nytt design da. Playblogg har nå blitt til NORActive, så dere finner meg altså her fra nå av: marenaasen.noractive.no. Siden er fortsatt litt under konstruering, (så se bort i fra det midlertidige forsidebildet). Bortsett fra det føles det awsome med nytt, fresht design! På noractive.no kan du se de andre flotte babes´a. Følg også gjerne NORActive på Instagram for å se hva jeg og resten av gjengen finner på fra høsten av.

Men FOR en fin helg det har vært her i Trøndelag! Vi har stort sett bare vært i sola og på sjøen, badet og fisket.  Luca drar stadig opp fisk i forskjellige farger og fasonger, så vi koser oss med fersk fisk til kvelds. Uer, torsk og sei. I dag fikk jeg en på kroken også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_5510FullSizeRender 2

Jeg er klar for en ny uke, og det hjelper alltid på treningsmotivasjonen med en ny spilleliste.

HER har dere min siste:

KJØR DA MANDAG!

Maren

Instagram: maren_aasen

Snapchat: meaasen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *