Min favorittkokosmelk

Siden jeg ikke tåler vanlig melk, bruker jeg mye kokosmelk, mest til smoothie, men også til andre retter. Det er litt tilfeldig hvilken type jeg kjøper, alt etter hvor jeg handler, men alltid fullfet, ikke light. Jeg ville derfor tipse om denne fra Coop som har blitt min nye favoritt. Jeg har aldri smakt en så god kokosmelk! Så mild, ikke noe rar ettersmak og nesten et lite hint av vanilje. Jeg kan fort bli lei kokosmelksmaken, men denne er så god at jeg til og med kan bruke den som «yoghurt», for eksempel bare med bær, nøtter og musli i. Det klarer jeg ikke med andre typer. Det beste hadde så klart vært om den ikke var fra konsentrat, men da må man som regel på helsekost, og de koster ofte flere ganger så mye. Denne kostet bare 11,- der jeg kjøpte, og jeg digger smaken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maren

Instagram: maren_aasen

Snapchap: meaasen

2 kommentarer

  1. Så deilig! Den har jeg ikke smakt enda, men nå skal det hamstres <3

    1. Maren Elise Aasen

      Ja do it 🙂 Jeg synes i alle fall den er digg! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *