Bloggernes sunne frokostfavoritter i Shape Up

Hellooo fra Shape Up!

Jeg har trynet mitt oog en frokostoppskrift i månedens utgave av Shape Up! Stas! Spesielt stas siden det er sammen med flere andre flinke, flotte bloggere i «Bloggernes sunne frokostfavoritter». Jeg bidrog med chiapudding med kanel, nøtter og bær.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Edit: marenaasen.noractive.no 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Synes i grunn det er umulig å velge én frokostfavoritt. Jeg blir fort hekta på en ting og spiser det mye i en periode, før det er over til en ny hang-up. Noen andre frokostfavoritter er blant annet surdeigsavokadotoast, havregrøt med digg topping eller diverse smoothier. Det meste finner du i «oppskrifter» under «kategori» øverst på bloggen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mmm nå ble jeg sulten…

Ja, da vet dere hva dere skal slenge i handlekurva på butikken neste gang…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maren

Instagram: maren_aasen

Snapchat: mareneaa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *