Surf Kombucha klare for Trøndersk Matfestival

Da er vi endelig klare for Trøndersk Matfestival i Trondheim, torsdag til lørdag! Vi har fylt opp lagret med så mye kombucha vi har klart å lage. De siste flaskene tappes helt på tampen i morgen tidlig før avreise. Velkommen til vår stand i nærheten av torget, i teltet sammen med resten av gjengen fra Inderøy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter vi har rigget stand i morgen skal Luca og jeg på konsert å se Aurora og Karpe Diem. På fredag kommer svigermor fra Portugal og joiner oss, og på lørdag skal jeg holde et lite kombuchakurs. Det blir altså noen travle dager, og helt sikkert ikke særlig tid til blogging før neste uke, men snappen blir så klart med:   meaasen

Sååå håper og se noen av dere i Trondheim!

Ha en videre awsome uke!

Instagram:

Maren: maren_aasen

Luca: lucaguichard

Surf Kombucha: surfkombucha

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *