Vell overstått matfestival og selvforsynt middag

Processed with VSCO with hb2 preset

Matfestivalen er vell overstått og vi er veldig fornøyde! Salget gikk bra, men det aller viktigste var vell markedsføringen. Og god reklame fikk vi virkelig. Først og fremst ved å bare være der, forklare, fortelle, selge og gi smaksprøver, men ikke minst mediedekningen vi fikk. Det ble TV-intervju med både adressa og NRK1. Jeg holdt også et lite kurs om kombucha, der flere ivrige og interesserte møtte opp. Jeg kjenner nå at jeg er ekstra sliten, mest mentalt, etter den siste uka med mye spenning, lange dager, og å måtte gi mye av meg selv. Det er derfor deilig å være hjemme igjen, særlig når svigermor er på besøk.

IMG_5637


IMG_5629

Luca hover jo inn fisk som alltid og sørget for nok en god fiskemiddag i dag. Det er også tid for innhøsting av grønnsaker fra andelslandbruket. Så i går hentet vi grønnsaker og potet, som ble salat og potetstappe til fisken. Luksus.

IMG_5630IMG_5634IMG_5631 IMG_5655 copyIMG_5654 copy

Maren

Instagram: maren_aasen

Snapchat: mareneaa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *