Modelljobb: en uke som hestejente

So… angående forrige innlegg om søvn… i natt ble det vell bare i underkant av 5 timer på øyet. Som jeg nevte er jeg denne uka på fotoshoot i Trondheim, og på lørdag reiser jeg til Portugal på ferie. Men, kombuchaproduksjonen kan ikke bare stoppe opp for det, og vi blir nødt til å finne andre løsninger. I går jobbet derfor både mamma og en til sammen med meg i produksjonen. Likevel holdt vi på hele dagen, og jeg var ikke i seng før rundt midnatt. I dag måtte jeg opp før 5 for å ta tog til Trondheim. Vi var ferdig på shoot rundt 4 i dag, og nå er jeg på vei hjem for å jobbe mer i kveld, også må jeg opp før 5 igjen for å ta toget til Trondheim igjen i morgen tidlig. Puuuuh. Sånn er det bare i perioder. Men så lenge det bare er i korte perioder så går det helt fint! Det tåler man! Resten av uka overnatter jeg nok i Trondheim, så det ikke blir så mye reising.

IMG_5717IMG_5720

Vi er på et ridesenter og skyter bilder til Horze / B-Vertigo rideklær. Jeg har jobbet med de flere ganger før, blant annet i Tyskland og Portugal. Det er alltid en veldig hyggelig gjeng. Jeg er ikke akkurat noen hestejente, og kan vell i grunn si jeg er mere trygg på kyr enn hest… men heldigvis kan de andre to modellene å ri, så da slipper jeg. Må bare leie og kose litt med hestene, og det går fint.

Her er noen bilder fra de forrige katalogene:

horze_W13 (1 of 7) kopihorze_W13 (7 of 7) kopihorze_W14 (5 of 8) kopiHZSTD2014-20131204-2BE_7278NEU-2_cat kopi 2HZSTD2014-20131204-2BE_7806NEU-2_cat kopi 2

Yeah, so that´s whats up, og årsaken til at det muligens kaaanskje blir bittelitt mindre blogging en de neste to ukene. Men jeg kommer i desto sterkere tilbake i september!

Instagram: maren_aasen

Snapchat: mareneaa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *