Lettvint og mettende salat på farten

Denne salaten har jeg hatt med meg på fotoshoot to dager på rad, fordi den er så lettvint å lage, god og metter godt. Du trenger egentlig bare å ha en matboks og en gaffel både for å lage den og spise den. Du trenger altså verken et kjøkken eller noe mer utstyr, og passer derfor bra når man er på farten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger:

  • En pakke ruccola
  • Ferdig stekt og oppskjært kyllingfillet. Eller for eksempel røkt makrell.
  • Små tomater. (Se så små og søte disse «tomatbærene» er da!)
  • Guacamole
  • Pesto

Det beste er så klart å til vanlig krydre, steke og skjære opp kyllingfilleten selv, og lage både guacamole og pesto selv, men poenget her er på farten… altså du har verken mye tid eller utstyr. Jeg har derfor funnet denne guacamolen fra Calavo Foods, uten tilsetningsstoffer, bare med avokado, løk, hvitløk og tomat. De har den både i mild og spicy. Også min favoritt ferdig-pesto fra «Coop smak forskjellen»-serien, uten ost og tilsetningsstoffer. Begge finner du på de fleste Coop butikker, og er et fint alternativ på farten. Du trenger jo ikke både pesto og guacamole da, men jeg er så glad i begge, at begge får være med!

Skjermbilde 2016-08-19 kl. 15.17.08

Så er det egentlig bare å ha alt i en matboks, eller ta med alt dit du skal og gjøre det klart i en skål når du skal spise.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg på vei hjem igjen. Litt kombuchajobb står for turen i kveld, så er det ENDELIG min tur til å ta ferie! Avreise til Portugal i morgen tidlig. Wiiiihu! OM jeg har ventet hele sommeren på det eller! Mamma blir også med noen dager, så vi skal bo hos Luca og svigermor. Sol, surf, god mat, vin, yoga og løpetur i sola oooosv. mmmmm.

Maren

Instagram: maren_aasen

Snapchat: mareneaa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *