Leverkapsler, min nye reisestyrke

Inneholder adlinks 

Som jeg skrev tidligere er jeg veldig glad for at dette levertilskuddet har kommet. Lever er så utrolig næringsrikt og sunt, at jeg gjerne vil spise det hver dag. Å kunne ta det i kapsler er helt genialt! Og nå har den til og med fått blitt med meg på tur til Portugal!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rein Styrke, en genial multivitamin som absolutt har blitt min nye reisefølge. En enkel måte å få i seg ekstra næring på når jeg er på farten. Siden dette kun er ren, tørket økologisk lever fra rein fra Finnmarksvidda, er det jo faktisk mat. Næringsstoffene er da i sin naturlige form, og er derfor lettere opptakelige i kroppen enn en kunstig framstilt multivitamin. Liker du ikke å svelge kapsler kan du til og med åpne de, og ha pulveret i en smoothie. Se fullstendig næringstabell her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har bestilt abonnement, og da kommer en ny forsyning i posten hver måned, og jeg kan spise lever hver dag. Jeg anbefaler dette tilskuddet til alle, men særlig barn, de som er gravide, vil bli gravide eller ammer.

Bestille abonnement med DENNE linken!

Maren

Instagram: maren_aasen

Snapchat: mareneaa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *