Quinoasalat til lunsj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gårdagens lunsj ble både lettvint og veldig god! Jeg kokte først litt quinoa, sammen med diverse krydder som gurkemeie, kardemomme, spisskumin, pepper og havsalt. Så blandet jeg det i en stor skål sammen med diverse rester vi hadde; tomat, avokado, stekt chorizo og blekksprutbiter (typisk Portugal). Her kan man altså bruke det man har av grønnsaker og andre rester. Vi toppet det hele med olivenolje og balsamikoeddik. Jummiiii!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg på vei hjem til Norge igjen. Buuuh. Neida… det er bare alltid så kjipt å dra, særlig når Luca skal være igjen å surfe noen uker. Men det er alltid godt å komme hjem også da, men ny motivasjon til alle hverdagsoppgaver som står for tur. Ganske sikker på at det blir en veldig spennende høst.

Maren

Instagram: maren_aasen

Snapchat: mareneaa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *